Share
Preview


Fans van Smaakprikkels zitten met smacht te wachten op onze jaarplanning.
Wat staat er dit jaar te gebeuren op smaakprikkelend vlak?

Gaan we weer naar buiten, zijn er bijzondere locaties waar we de tafels dekken? Jazeker! Dit jaar gaan we helemaal los.

Kijk snel op de planning en meld je aan voor de events naar keuze. Dat kan nu nog gemakkelijker via de Limburgse Ticketshop Tickli van VVV-Zuid-Limburg.

De events in maart, april en juni zijn al te boeken. Doe het snel want zoals je van ons gewend bent zijn de events kleinschalig en fijn… Onze klanten verdienen alle aandacht!
MET EEN KNIPOOG
POP UP TWIST DINER @WITHUISHOF, MAASTRICHT
10 MAART 2018

Op de openingsdag van The European Fine Art Fair (TEFAF) op zaterdag 10 maart a.s. organiseert Smaakprikkels in een 17 eeuws landhuis een culinair diner met een twist.

Laat je verrassen tijdens een heus POP UP TWIST diner in landgoed Withuishof met kunst aan de muur van Isa Quodbach van Isa’s Art
en muzikaal entertainment.

Kosten voor een culinair POP UP TWIST @Withuishof, inclusief vijfgangen diner, wijnen, waters, koffie/thee, kunst kijken en muzikaal entertainment bedraagt € 69,50 per persoon. Maximaal 30 personen.

LIMBURGSE ASPERGES! @KASTEEL GROOT BUGGENUM
14 APRIL 2018

In april steken witte asperges hun kopjes weer boven de zandgrond en worden vanaf 14 april gestoken.

Verser dan vers komen ze op het bord tijdens het culinair Limburgse Asperges diner op zaterdag 14 april a.s. op de meest romantische plek in Midden-Limburg, namelijk in Kasteel Groot Buggenum te Grathem. Dit stijlvol kasteeltje zet op die avond de deuren voor Smaakprikkels open.

Je wordt feestelijk onthaald met bubbels op het bordes en gaat in de voormalige Kruidentuin, met uitzicht op de romantische vijvertuin, aan tafel.

Kosten voor deze Limburgse Asperges @Kasteel Groot Buggenum, inclusief vijfgangen diner, wijnen, water, frisdrank, koffie/thee en romantische setting is € 75,00 per persoon.

De avond gaat door bij minimaal 30 personen, maximaal 80 personen.

DINEREN IN LIMBURGS TOSCANE
WINE&DINE @WIJNGOED FROMBERG OP 22, 23 EN 24 JUNI 2018

Voor de vierde keer op rij organiseert Smaakprikkels in samenwerking met Marcel en Carmen Soomers van Wijngoed Fromberg een diner (en op zondag lunch) in de wijngaard van Fromberg. Dineren in de Limburgs Toscane, wie wil dat nu niet.

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni (lunch) dekken we weer een lange tafel tussen de wijnranken van Wijngoed Fromberg in Ubachsberg. Schuif aan en geniet van zomerse gerechten, heerlijke wijnen en een prachtige zonsondergang.

Totale beleving... in de wijngaard van Wijngoed Fromberg.
Kom je ook (weer)? Dan is het aan te raden nu al te reserveren, want deze avonden en middag zijn hot!

Kosten voor deze special WINE&DINE @FROMBERG, inclusief vijfgangen diner, wijnen, waters, koffie/thee en ‘sparkling sunset’ € 69,50 per persoon. Maximaal 40 personen per avond/middag.

BOEK ONS VOOR ELK FEEST

Voor recepties, gala’s, bruiloften, lunches, walking diners en (haute cuisine) private diners ben je bij Smaakprikkels aan het goede adres.

We verzorgen alle events van A tot Z. Van onze spontane, vakkundige bediening wordt iedereen blij en ook de chef is ter plaatse om de laatste hand te leggen aan die smaakvolle gerechten.

In de zomer staat onze stoere Black Egg weer te gloeien voor de bereiding van sappige vlees- en visgerechten in tuinen, parken of festivals.

Een zomer in
os sjoon Limburg is af met de outdoor events van Smaakprikkels.

CULINAIRE EVENTS
(nu al te boeken)

10 maart, 19.00 uur:
POP UP TWIST @Withuishof, Maastricht


14 april, 19.00 uur:
LIMBURGSE ASPERGES! Diner


22 juni, 19.00 uur:
Wine&dine @Wijngoed Fromberg
23 juni, 19.00 uur:
Wine&dine @Wijngoed Fromberg
24 juni, 12.30 uur:
Wine&dine@Wijngoed Fromberg
CULINAIRE EVENTS
(te boeken vanaf 1 juni)

17 augustus, 19.00 uur: Een lange zomeravond buiten, De Lochterhof, Vilt
19 augustus, 12.30 uur: Een hete zomermiddag buiten, De Lochterhof, Vilt
26 oktober, 19.00 uur: Wild wine&dine, Le Carre, Amstenrade


========================================================

FANS VAN SMAAKPRIKKELS
Ben je fan van Smaakprikkels en ken je mensen die ook op de hoogte willen worden gehouden van feestelijke activiteiten met cateraar Smaakprikkels? Ze kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om de informatie uit eerste hand te ontvangen. Volg je ons op Facebook? Ook onze website is een bezoek waard.    


DEEL DEZE NIEUWSBRIEF!

 
 
 
 
Smart Communication, Bergerstraat 2, 6226 NA Maastricht, Netherlands

Email Marketing by ActiveCampaign